Neked is jól jönne egy gyakorlat, ami megnöveli az energiaszinted, amikor le vagy merülve? Van egy jó hírem, most megtaláltad! Szánj rá fél órát, vegyél ki a külvilági életedből egy kis szabadságot, foglalj helyet kedvenc foteledben és hallgasd meg a meditációs hanganyagot!

Mindennapjaink során különböző energiaszinten éljük az életünket. Amikor jól vagyunk, azt tapasztaljuk, a világban jó dolgok történnek, jó híreket hallunk. Ha rosszul érezzük magunkat, ennek megfelelő minőségű híreket hallunk meg és egy idő után a világ is kiábrándítónak fog tűnni. Pedig ez is ugyanaz a világ, mint amiben gyönyörködtél. A saját energiaszintünktől függ, hogy milyennek érzékeljük a világot. A világ egy teljes palettát ad a fehértől a feketéig.

Amikor az ember maga alatt van…

Ha valakinek nagyon alacsony az energiaszintje, minden baj megtalálja, könnyebben megbetegszik, különböző testi-lelki problémái keletkeznek. Olyan katasztrófa sorozatok történnek, hogy még ki sem jött az egyikből, már jön is a következő. Úgy érzi, hogy sosincs vége. Általában nem is olyan dolgokat tesz, amikkel eredményt érhet el, amik örömet okozhatnak. Ezeknek a cselekedeteknek a nagy része harmatgyenge próbálkozás.

Az egyik ember úgy éli az életét, hogy alapvetően jó, csak néha vannak problémái, a másik ember pedig úgy, hogy az élet egy problémahalmaz.

Ez történik, amikor jól vagyunk…

Amikor egy magasabb energiaszintre kerül valaki, már a gondolatai is erőteljesebbek, pozitív dolgokat vonz be, megváltozik a kisugárzása, amit a környezete is észrevesz. Egyre több jóban lesz része, úgy érzi, hogy már szinte túl szerencsés.

Ha magadra figyelsz, a világ is elkezd figyelni rád; amikor nem magadra figyelsz, a világ sem teszi. Ezt a folyamatot neked kell elkezdeni, neked kell példát mutatni!

Nehéz megvalósítani azt, hogy ne költsd el a „figyelemenergiát”, hiszen annyi mindenre fel lehet használni. Nagyobb örömérzete van annak, hogy önmagad vagy, magadra figyelsz, mintha valami olyanra koncentrálsz, ami csak látszólag értékesebb.

Néhány gondolat útravalónak

Rajtad is múlik, hogy az emberek a jó vagy a rossz arcukat mutatják neked. Úgy tudod rögzíteni a magasabb energiaszinted, hogy nem pocsékolod el az energiát! Önmagában attól megváltozhat az életed, hogy gyűjtöd az energiát; ez egész mély változásokat hozhat létre. Kihozza belőled a legjobbat!! Maga a technika többet ad, mint amit bármi adna, amire az energiát elhasználod.

GYAKORLAT

Energiaszint növelő meditációs gyakorlat - hanganyag

Gyakorlatra fordított idő átlagosan:
30 perc

Milyen esetekre, milyen gyakran és kiknek ajánlom:
Azoknak ajánlom, akik szeretnének mélyen ellazulni, feszültségmentes állapotba kerülni, és szeretnék energiaszintjüket megnövelni. Érdemes hetente vagy pár naponta elvégezni a gyakorlatot.