Vass Attila

Vass Attila

cikkíró

Háromgyermekes családapa vagyok. Ezt a kellemes elfoglaltságot immár 1996 óta űzöm, és eddig még nem bántam meg. A gyermekeim nevelésére sosem teherként, hanem mindig kihívásként tekintettem, egy újabb feladatként, amit a lehető legjobban kellett megoldanom. Voltak és vannak is apró bakik, amik a gyakorlatlanságból, tapasztalatlanságból adódóan nem mindig úgy alakultak, ahogyan elképzeltem. De legalább a következőnél már jobban ment. 🙂

Mondhatnánk, hogy innentől egyenes út vezetett a mesék világához, de ez nem igaz. Hosszú és kacskaringós utat kellett bejárnom, mire eljutottam ide. Megtanultam az állatok nyelvét, kiszabadítottam a királylányt a sárkány fogságából, különféle varázstárgyakra és varázslatos segítőkre tettem szert. Visszatértem a hosszú vándorútról, ahol tudásomat gyarapítottam.

 

Írásaim és gyakorlataim a Kreatív Stresszoldás Portálon

Függőség

Függőség

A függőség a legtöbb esetben valamely szükséglet (Maslow-piramis) hiányára való válaszreakció, amely cselekvés során nem teljesen a szükséglet hiányállapotának megszüntetése a cél, hanem a hiányából eredő pszichés (lelki) zavar enyhítése.

Stresszoldás mozgással

Stresszoldás mozgással

A mozgás oldja a stresszt, antidepresszáns hatású, jótékony hatással van a közérzet mellett a keringési rendszerünkre, azon keresztül az egészségi állapotunkra is.

Nyugi recept a mindennapokra

Nyugi recept a mindennapokra

Oldjunk stresszt gyógyteával! A teához nem kell más, mint hely és a megfelelő tea fajta. Stresszoldásnál elsődlegesen valamely gyógyteát szoktuk forrázat útján elkészíteni.

Instant stresszoldás meditációval

Instant stresszoldás meditációval

A meditációról elsőnek mindenkinek az ugrik be, hogy nyugodt környezetben, kellemes háttérzenével és kényelmesen elhelyezkedve igyekszünk kizárni a külvilágot, ezzel elérve egy nyugodt lelkiállapotot…

Vass Attila
Stresszoldás meditációval

PDF⇓

Vass Attila
Stresszoldás reflexológia segítségével

PDF⇓