Szeretettel köszöntünk a Kreatív Stresszoldás Portálon!

Portálunkon terapeuták, segítő foglalkozású szakemberek, tanácsadók és stresszoldás szakértők cikkeit olvashatod.

Azzal a szándékkal írunk és találunk ki újabbnál újabb gyakorlatokat, hogy segítsünk az olvasóinknak a mindennapok kisebb vagy nagyobb problémáit feldolgozni, új módszereket megismerni vagy a már meglévő tudást elmélyíteni. Írásainkat a stresszoldásban kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánljuk.

Célunk, hogy olyan kreatív és egyszerű ötleteket adjunk, amiket otthon, önállóan, vagyis egy terapeuta jelenléte nélkül is el tudsz végezni. Amennyiben mégis úgy ítéled meg, hogy a problémád túl bonyolult vagy összetett, és személyre szabott segítségre van szükséged, kérlek, jelezd felénk az oldal alján olvasható elérhetőségeinken.

Izgalmas felismerésekkel teli időtöltést kívánok Neked az oldalunkon!

a Kreatív Stresszoldás csapata nevében szeretettel üdvözöl,

Kotsy Krisztina
a portál alapítója, stresszoldás szakértő

Hitvallásunk

A Kreatív Stresszoldás portál szakértői elhatárolódnak és cikkeikben tartózkodnak a politikai és/vagy vallási véleményformálás és állásfoglalás minden formájától.

A http://kreativstresszoldas.hu portál egy online magazin, melynek fő célja, hogy a stresszoldás témakörében, minél szélesebb körű, minőségi tartalmat szolgáltassunk, informáljunk, segítséget és lelki támogatás nyújtsunk olvasóinknak, bármilyen jellegű hovatartozásuktól függetlenül.

Instant tippek

Témáinkat igyekeztünk a hétköznapi emberek kihívásaihoz  igazítani és eszerint adni tanácsokat, gyakorlatokat. Ezeket már aznap kipróbálhatod. Minél hamarabb hozzákezdesz a stresszoldáshoz, annál hamarabb leszel jobban!

Kreatív ötletek

Egyszerű, azonnal használható gyakorlatokat találsz a cikkeink végén, hogy minél hatékonyabban tudd oldani a hétköznapi stresszt az életedben. Gyakorlataink elkőképzettséget nem igényelnek, egyedül te kellesz hozzá.

Veled vagyunk

Cikkeink úgy épülnek fel, hogy a bennük található tanácsokat önállóan is alkalmazni tudd az életedre. Amennyiben úgy ítéled meg, hogy személyre szabott segítségre van szükséged, kérlek, jelezd felénk!

Kik írnak itt?

Fekete Gina

energiagyógyász

Ratiu Oana

stresszoldás szakértő, energiagyógyász

Vass Attila

cikkíró

Kotsy Krisztina

EFT szakértő, energiagyógyász

Asharti Szabó Andrea

intuitív énekművés, ének terapeuta

Wágner Szilárd

történetíró

Németh Tamás

energiagyógyász

Király Anna

stresszoldás szakértő

Dénes Dóra

újságíró, gasztroblogger

Balázs Zoltán

Theta Healing konzulens

Bolla Hajnalka

Bach virágterápia tanácsadó

KÉRDÉSED VAN? ÍRJ NEKÜNK! >> hello@kreativstresszoldas.hu