Szeretettel köszöntünk a Kreatív Stresszoldás Portálon!

A Kreatív Stresszoldás portál célja, hogy bemutassa, milyen sokféle módszer található a mindennapjainkat negatívan befolyásoló stressz oldására.

Oldalunkon olyan cikkeket és gyakorlatokat találsz, amelyek ebben segítenek. Írásainkat a stresszoldásban kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánljuk.

Mindezek mellett igyekszünk cikkeinken keresztül a stressz mögött megbúvó folyamatokról lerántani a leplet, ezáltal szintén segítve a problémák feldolgozását, megoldását.

Ezek a módszerek önmagukban nem gyógymódok, hanem pusztán tanácsok, mások tapasztalatainak, élményeinek megosztása.

Izgalmas felismerésekkel teli időtöltést kívánok Neked az oldalunkon!

a Kreatív Stresszoldás csapata nevében szeretettel üdvözöl,

Kotsy Krisztina
a portál alapítója, stresszoldás szakértő

 

 

 

Hitvallásunk

A Kreatív Stresszoldás portál szakértői elhatárolódnak és cikkeikben tartózkodnak a politikai és/vagy vallási véleményformálás és állásfoglalás minden formájától.

A http://kreativstresszoldas.hu portál egy online magazin, melynek fő célja, hogy a stresszoldás témakörében, minél szélesebb körű, minőségi tartalmat szolgáltassunk, informáljunk, segítséget és lelki támogatás nyújtsunk olvasóinknak, bármilyen jellegű hovatartozásuktól függetlenül.

Instant tippek

Témáinkat igyekeztünk a hétköznapi emberek kihívásaihoz  igazítani és eszerint adni tanácsokat, gyakorlatokat. Ezeket már aznap kipróbálhatod. Minél hamarabb hozzákezdesz a stresszoldáshoz, annál hamarabb leszel jobban!

Kreatív ötletek

Egyszerű, azonnal használható gyakorlatokat találsz a cikkeink végén, hogy minél hatékonyabban tudd oldani a hétköznapi stresszt az életedben. Gyakorlataink elkőképzettséget nem igényelnek, egyedül te kellesz hozzá.

Veled vagyunk

Cikkeink úgy épülnek fel, hogy a bennük található tanácsokat önállóan is alkalmazni tudd az életedre. Amennyiben úgy ítéled meg, hogy személyre szabott segítségre van szükséged, kérlek, jelezd felénk!

Kik írnak itt?

Fekete Gina

stresszolás szakértő

Ratiu Oana

stresszoldás szakértő

Vass Attila

cikkíró

Kotsy Krisztina

stresszoldás szakértő

Asharti Szabó Andrea

intuitív énekművész

Wágner Szilárd

történetíró

Király Anna

stresszoldás szakértő

Dénes Dóra

újságíró, gasztroblogger

Balázs Zoltán

stresszoldás szakértő

Bolla Hajnalka

Bach virágterápia tanácsadó

KÉRDÉSED VAN? ÍRJ NEKÜNK! >> hello@kreativstresszoldas.hu