Kotsy Krisztina

Kotsy Krisztina

EFT szakértő, energiagyógyász

Egyesek szerint az Élet egy nagy utazás, ahova tiszta lappal és egy jó nagy bőrönddel indulunk el. Ennek a bőröndnek rejtett zsebei vannak, amikben már eleve magunkkal hozunk egy csomó mindent (mint pl. karmát), amiről megfeledkeztünk, hogy útközben megint rájöhessünk, ezektől is nehéz cipelni és nem csak az újonnan szerzett élmények súlya húzza a vállunkat…

Megerősítés vagy megcáfolás helyett van egy jó hírem! A Kreatív Stresszoldás portálon nem csak azt tudhatod meg, hogy azokat a bizonyos lehúzó dolgokat hogyan iktathatod ki az életedből, hanem arra is szeretnélek emlékeztetni, hogy abba a nagy bőröndbe került ám rengeteg jó dolog is, amik sokkal többet nyomnak a latban, mint amekkora értéket és jelentőséget általában tulajdonítunk nekik.

Én is sokféle tehetséget kaptam, és úgy alakult az életem, hogy ezeket most már egy helyre tudom koncentrálni. Szerintem ez nem egy egyedi dolog vagy szerencse kérdése; inkább az, hogy jókor voltam jó helyen, mertem igent mondani a kínálkozó lehetőségekre és elmélyíteni azokat. Így lettem dalszövegíró, masszázs terapeuta, majd EFT mester, és így kerültem Kanadába is, ahol jelenleg élek.

Van egy kis mantrám, amit kitettem a falra, hogy amikor kizökkenek vagy kételkedek magamban vagy a tehetségemben, emlékeztessen, hogy „a kreativitás, a lelkesedés és a humor az alaptermészetem”. Ezeket a munkámban nagyon jól tudom kamatoztatni.

Talán azért tetszett meg annyira az EFT (Érzelmi Felszabadítás Technikája) vagy másik nevén kopogtatás, mert a konzultációk során bátran támaszkodhatok az egyik legfőbb öngyógyító erőnkre, a nevetésre.

Köszönöm, hogy gyakran visszanézel majd a portálra, hogy ötleteket és inspirációt gyűjts a hétköznapi stresszoldásodhoz!

Szeretettel,

Kotsy Krisztina
EFT szakértő, energiagyógyász
a http://kreativstresszoldas.hu portál alapítója

Vedd fel velem a kapcsolatot: krisztina@kreativstresszoldas.hu 

EFT-vel és energiagyógyítással foglalkozó honlapom: https://www.eftsiker.hu/

 

Írásaim és gyakorlataim a Kreatív Stresszoldás Portálon

Saját magadra mondj igent!

Saját magadra mondj igent!

Több tucatnyi szívességkérés érkezik be hetente, ami valaki más feladata, de lepasszolják nekünk, mert tudják, hogy úgysem fogunk nemet mondani…

Variációk egy témára

Variációk egy témára

A stressz öregít, csúfít, hizlal, állandóan fáradttá és levertté tesz. Mindazokat a tulajdonságokat előhozza belőlünk, amiket ellenszenvesnek találunk egy másik emberben…

21 napos
pozitív EFT kopogtatás

Tovább>>

Kotsy Krisztina
Új szokások

PDF⇓

Kotsy Krisztina
S.O.S. stresszoldás

PDF  ⇓

Kotsy Krisztina
Mentőöv

PDF + MP3  ⇓

Kotsy Krisztina
Igent mondok magamra

PDF  ⇓

Kotsy Krisztina
Halogatok – megoldom

PDF  ⇓

Kotsy Krisztina
Elkezdem – befejezem!

PDF  ⇓

Kotsy Krisztina
Önszeretet erősítése

PDF  ⇓

Kotsy Krisztina
Elengedés – vizualizáció

PDF⇓