VAN EGY JÓ ÖTLETED?

A Kreatív Stresszoldás portál várja jelentkezésedet!

Ha érdekel a stresszoldás, szeretsz írni és szeretnél hozzájárulni a Kreatív Stresszoldás portál tájékoztató munkájához, akkor itt az alkalom: írj nekünk cikket! Amennyiben írásod megfelel a tartalmi és minőségi elvárásainknak, akár rendszeres szerzővé is válhatsz.

FONTOS: Mivel az oldal non-profit alapon működik, ezért a beküldött anyagokért nem áll módunkban díjazást adni.

Néhány alapvető irányelv a jelentkezéshez és a megjelenésekhez:

  • Az írásokat folyamatosan várjuk!
  • Egy jelentkező bármennyi írást küldhet, azonban a megjelenésük üteméről az oldal szerkesztői és üzemeltetői döntenek. A beérkező levelekre igyekszünk mihamarabb válaszolni (általában 5-7 nap), ezért kérünk, ne küldd el többször ugyanazt az írást.
  • A beküldött cikknek eredetinek és a sajátodnak kell lennie, ami korábban nem jelent meg máshol. A cikk beküldésével elfogadod, hogy a felhasználási jogot a Kreatív Stresszoldás portál üzemeltetőjére ruházod át, ezért kérünk, hogy máshol ne jelentesd meg se digitális, se nyomtatott formában. Ha mégis szeretnéd, kérlek azt jelezd nekünk.
  • Megjelenés után a cikk a Kreatív Stresszoldás portálról vagy a Facebook oldalunkról megosztható, de kizárólag abban a formában, ahogyan a portálon megjelent.
  • A cikkhez tartozó szerzői jogok a szerző tulajdonában maradnak, kizárólag a felhasználási jogot adja át a Kreatív Stresszoldás portálnak.

Amennyiben a fentiek elfogadhatóak számodra, örömmel vesszük jelentkezésedet!

Sok jó ötletet kívánunk!

 

Szeretettel,
Kotsy Krisztina

 

Maradt még kérdésed? Emailben írd meg: hello@kreativstresszoldas.hu