Fekete Gina

Fekete Gina

energiagyógyász

7 éve kezdtem el meditációt tanulni Gyurkó Zsolttól, azóta is folyamatosan fejlesztem magam. Meditációs tanfolyamokat, táborokat, klubokat és személyes kezeléseket tartunk.

Életfeladatomnak érzem, hogy segítsek másoknak is egy boldogabb, egészségesebb életet élni. A meditációs technikák sokat segítenek testi-lelki és szellemi egészségünk visszaszerzésében. Igyekszem a meditációt minél közelebb hozni az emberekhez, hogy könnyedén életük részévé váljon. Aki már megtanult meditálni és ellazulni, az pontosan tudja, hogy ez mekkora életminőség javulást hozhat.

Itt, a Kreatív Stresszoldás oldalon is olyan gyakorlatokat igyekszem közreadni, ami hozzásegíti az olvasót egy boldogabb, egészségesebb és szeretetteljesebb élethez.

Személyes kezeléseket tartok Veszprémben: vezetett meditációt, energiakezelést és stresszoldó indiai fejmasszázst.

Elérhetőségeim: fekete.gina@gmail.com,  tel.: 06-20/383-2099

Facebook profilom >>

 

Írásaim és gyakorlataim a Kreatív Stresszoldás Portálon

A légzésfigyelésben rejlő erő

A légzésfigyelésben rejlő erő

Az egyik legerősebb meditációs technika: a légzésfigyelés. Visszavezet minket az állandó pörgésből belső középpontunkhoz. Elménk lecsendesedik és egy igazán ellazult, feszültségmentes állapotba kerülünk.

Teremtsd meg belső otthonod!

Teremtsd meg belső otthonod!

A belső világod sérthetetlen a külvilágtól; te „rendezed be” olyanra, amilyen számodra a legkomfortosabb. Egész más lesz így számodra a külvilág is…

Stresszoldó, lazító meditáció

Stresszoldó, lazító meditáció

Már javában tart az ősz, egyre több időt töltünk a négy fal között, ezért szeretnék most Neked jó ötleteket és gyakorlatokat adni, hogy minél jobban érezd magad a bőrödben…

Fekete Gina
Lazíts!

PDF ⇓

Fekete Gina
Csendesítsd le az elméd!

MP3  ⇓

Fekete Gina
Belső otthonod

MP3  ⇓

Fekete Gina
Energiaszint növelés

MP3 ⇓

Gyurkó Zsolt
Gondolkodj tudatosan

MP3  ⇓

Gyurkó Zsolt
Légzésfigyelés

MP3 ⇓