Balázs Zoltán

Balázs Zoltán

Theta Healing konzulens

Ezek életem egy-egy villanásai, amik közelebb hozhatnak minket egymáshoz.
Balázs Zoltánnak hívnak. Magamat kortalannak tekintem, ám minden hivatalos adat szerint 48 éves vagyok. 18 éve élek boldog házasságban.

Már a kezdeti időkben magával ragadott a szellemi utak sokszínűsége és az, hogy e rendszerekbe belehelyezve életem tapasztalatait iránymutatásra leltem. Húszas éveim közepén találkoztam először energiagyógyászattal. Gyermeki izgalmat, mégis egyfajta természetességet éreztem abban, hogy a szeretet szándéka és egy láthatatlan erő képes gyógyítani.

Harmincadik évemhez közeledve útnak indult eddigi életem egyik legszebb tapasztalata, amiért örökké hálás leszek. Egyik megálmodója, teremtője és az első tíz évben társtulajdonosa lehettem egy teaház hálózatnak, ami Vörös Oroszlán névre hallgatott. Ez kezdetben a szellemi utakat járók vagy azokat megtalálni vágyók közege volt, egy átszállóhely. Ebben az időben a válaszok utáni kutatás és e vállalkozás fenntartásával és fejlesztésével járó intenzív tevékenykedés töltötte ki az életem. Ez változtatott engem, a viszonyomat a hellyel, az emberekkel. Az idők folyamán átalakultak a körülmények, a vendégek és a légkör. Éreztem, menni kell.

Az élet szövevényes módon kínált fel egy addig át nem élt lehetőséget. Ennek a hívó szónak engedve a világ túlsó felén találtuk magunkat. Új-Zéland megmutatott rengeteg olyan dolgot, ami nem volt része a személyes tapasztalataimnak. Hosszú belső és külső utazások jöttek. Megismerkedtem néhány új módszerrel, ami átformálta az életem (Kapcsolatteremtő gyógyítás, Byron Katie-The Work, Journey…).

Mindeközben elkezdett érdekelni a kvantummechanika. Sokat informálódtam, olvastam és éreztem, minden szó közelebb visz ahhoz, amit keresek. Megéreztem, néhány ága a mai modern tudománynak maga a színtiszta spiritualitás. Önmagam megismerésére tett lépéseimen keresztül mindig mélyen meghúzódó hitrendszerekbe ütköztem, és nem igazán találtam fogást ezeken.

Aztán megérkezett a Theta Healing. Megleltem egy kulcsot, amely a hitrendszerek előttem eddig áthatolhatatlan ajtajának zárját nyitja. Használható és hatékony.

Ennek a módszernek a vázát használom, beleépítve minden tapasztalatot, ami nagyon hatásos eredményekre képes. Nem tudom és nem is szeretném magam leválasztani arról, ami működik és segít. Ez így van jól, hiszen mindig, minden csak VAN.

 

A Te távolban is közeli útitársad az ébredés útján.

Honlapom linkje: https://www.facebook.com/utitarsazebredesutjan/

 

Írásaim a Kreatív Stresszoldás Portálon